Felipe Massa, din nou pe pistă

Pilotul echipei Ferrari Felipe Massa a condus un kart pe un circuit din Sao Paolo, aceasta fiind prima evoluţie a brazilianului pe o pistă de curse după acidentul grav suferit la începutul lunii august, la Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, informează f1-live.com, care citează agenţia Sid.

18 afișări
Imaginea articolului Felipe Massa, din nou pe pistă

Felipe Massa, din nou pe pistă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La sfârşitul săptămânii trecute, Massa a efectuat şase tururi, dar a fost nevoit să se oprească din cauza ploii. "A condus şase tururi şi apoi s-a simţint bine", a declarat Thiago Camilo, un prieten al pilotului de la Ferrari.

În paralel, Massa şi-a continuat programul de exerciţii fizice şi este de aşteptat ca următorul pas al brazilianului să fie în simulatorul curselor de F1.

Managerul echipei Ferrari, Stefano Domenicali, a refuzat, duminică, să comenteze zvonurile privind o eventuală revenire a lui Massa la volanul monopostului F60 înainte de sfârşitul acestui sezon.

Felipe Massa a suferit o fractură a craniuluideasupra ochiului stâng, după ce a fost lovit de o piesă desprinsă din monopostul Brawn GP, condus de Rubens Barrichello, în timpul calificărilor Marelui Premiu al Ungariei, din luna august. Massa şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost dus la un spital din Budapesta, unde a fost operat de o fractură craniană şi a fost plasat în comă artificială timp de două zile. La 5 august, pilotul brazilian a fost transferat la un spital din Sao Paulo, iar la 7 septembrie a fost supus cu succes unei noi intervenţii chirurgicale la cap, prin care i s-a refăcut un os al craniului, implantându-i-se o placă de titan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici