Felipe Massa va pilota pentru Williams din 2014: Patronul echipei: "E un talent excepţional şi un autentic luptător"

Pilotul brazilian de Formula 1 Felipe Massa se va alătura echipei Williams pentru sezonul viitor, el urmând să îl înlocuiască pe venezuelanul Pastor Maldonado, a anunţat, luni, team-ul britanic.

98 afișări
Imaginea articolului Felipe Massa va pilota pentru Williams din 2014: Patronul echipei: "E un talent excepţional şi un autentic luptător"

Felipe Massa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Team-ul Williams este încântat să anunţe că Felipe Massa se va alătura echipei pentru a pilota alături de Valtteri Botas, pentru sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Formula 1", se arată în comunicatul echipei Williams.

Massa, în vârstă de 32 de ani, a concurat în ultimele opt sezoane pentru Ferrari, după ce anterior a pilotat pentru Sauber.

"Având în vedere că a concurat timp de 12 sezoane în Campionatul Mondial de Formula 1, Felipe este un pilot experimentat, talentat şi un câştigător confirmat, cu 11 curse în care s-a impus şi 36 de podiumuri", se menţionează în comunicat.

Fondatorul echipei Williams, Frank Williams, s-a declarat încântat de venirea lui Massa. "Este un talent excepţional şi un autentic luptător pe circuite. Aduce o experienţă vastă, cu care vom începe un nou capitol în istoria noastră", a spus Williams.

Felipe Massa a spus că este bucuros că a semnat cu o echipă emblematică din Formula 1. "Williams se numără printre cele mai importante echipe. Când eram copil visam că voi pilota pentru Williams, Ferrari sau McLaren. Sunt bucuros că am semnat cu o altă echipă emblematică a Formulei 1, după perioada petrecută la Ferrari", a afirmat Massa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici