Fenerbahce a anunţat oficial despărţirea de Roberto Carlos

Clubul Fenerbahce Istanbul a anunţat oficial, joi, despărţirea de fundaşul brazilian Roberto Carlos, aflat la final de contract.

13 afișări
Imaginea articolului Fenerbahce a anunţat oficial despărţirea de Roberto Carlos

Fenerbahce a anunţat oficial despărţirea de Roberto Carlos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Ftoo)

"Drumul nostru se desparte azi, din motive personale exprimate de jucătorul nostru brazilian Roberto Carlos, care cu personalitatea sa exemplară şi talentul său excepţional a adus extrem de mult comunităţii noastre", se arată într-un comunicat al clubului Fenerbahce, postat pe site-ul oficial.

Internaţionalul brazilian a purtat pentru ultima oară culorile echipei turce, joi seară, cu ocazia meciului Fenerbahçe-Şerif Tiraspol, scor 1-0, din grupa H a Ligii Europa, din care a făcut parte şi Steaua Bucureşti.

Intrat pe final de meci, el a participat apoi la o mică festivitate la stadionul Sükrü Saracoglu, în ovaţiile suporterilor.

Roberto Carlos, fundaş stânga în vârstă de 36 de ani, a venit la Fenerbahçe în vara anului 2007, de la Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici