Fenerbahce a câştigat campionatul Turciei

Formaţia Fenerbahce a câştigat campionatul Turciei, duminică, datorită golaverajului mai bun faţă de Trabzonspor (+50 faţă de +46), după victoria, scor 4-3, cu Sivasspor, duminică, în etapa a XXXIV-a, ultima.

236 afișări
Imaginea articolului Fenerbahce a câştigat campionatul Turciei

Fenerbahce a câştigat campionatul Turciei (Imagine: Mediafax Foto)

Fenerbahce succede grupării Bursaspor, locul trei în acest sezon la 21 de puncte de primele două, şi câştigă al 18-lea titlu din istorie.

Clubul Fenerbahce a avut acelaşi număr de puncte, 82, ca Tabzonspor, echipa din urmă pierzând al doilea titlu consecutiv în ultima etapă.

Sezonul viitor, Fenerbahce şi Trabzonspor vor reprezenta Turcia în Liga Campionilor, Bursaspor, Gaziantepspor şi Beşiktaş, urmând să joace în Liga Europa.

Galatasaray, echipă ce a fost antrenată în acest sezon şi de Gheorghe Hagi şi la care joacă Bogdan Stancu, a încheiat pe locul 8, la 36 de puncte de campioană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici