Fenerbahce a decis ca echipa de fotbal să evolueze din nou, la aproape două săptămâni după atac

Clubul Fenerbahce a anunţat, pe site-ul oficial, că a decis ca echipa să evolueze din nou, la aproximativ zece zile după ce oficialii de la Istanbul precizau că formaţia nu va juca în niciun meci de fotbal până când se va lămuri situaţia cu privire la atacul din 4 aprilie.

69 afișări
Imaginea articolului Fenerbahce a decis ca echipa de fotbal să evolueze din nou, la aproape două săptămâni după atac

Fenerbahce a decis ca echipa de fotbal să evolueze din nou, la aproape două săptămâni după atac (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Conducerea grupării Fenerbahce a menţionat că a luat această decizie după ce a primit asigurări din partea autorităţilor turce cu privire la situaţie.

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, la 4 aprilie, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap.

La două zile după atac, Tolga Deniz Aytore, membru al Consiliului de Administraţie al clubului Fenerbahce, a declarat că gruparea din Istanbul nu a solicitat suspendarea campionatului, dar până la lămurirea situaţiei echipa nu va evolua în niciun meci. Tot la 6 aprilie, conducătorii din fotbalul turc, reuniţi la Istanbul, au decis ca liga să fie suspendată o săptămână.

Fenerbahce va jucat în această seară, pe teren propriu, de la ora 19.45, cu echipa Mersin Idmanyurdu, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Cupei Turciei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici