Fenerbahce şi Metalist Harkov au fost excluse în acest sezon din cupele europene

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a confirmat, miercuri, sancţiunile dictate de UEFA cluburilor Fenerbahce Istanbul şi Metalist Harkov, care nu vor putea evolua în acest sezon al cupelor europene.

211 afișări
Imaginea articolului Fenerbahce şi Metalist Harkov au fost excluse în acest sezon din cupele europene

Fenerbahce şi Metalist Harkov au fost excluse în acest sezon din cupele europene (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Din cauza caracterului urgent al acestor două cazuri, sentinţele au fost făcute fără motivări, acestea urmând să fie comunicate în scris părţilor, cât mai curând posibil", a anunţat TAS.

Fenerbahce, care a fost exclusă pentru două sezoane din cupele europene pentru implicarea în afacerea meciurilor trucate din Turcia, a făcut apel şi a putut evolua în turul trei preliminar al Ligii campionilor, şi apoi în play-off, de unde a fost eliminată de Arsenal Londra. UEFA va decide cine o va înlocui pe Fenerbahce Istanbul în grupele Ligii Europa.

Metalist Harkov, care a fost exclusă din cupele europene pentru aranjarea unui meci în campionatul Ucrainei, a fost înlocuită cu PAOK Salonic în meciul cu Scahlke 04 din play-off-ul Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici