Ferfelea a jucat meciul 100 în Liga I

Jucătorul Viorel Ferfelea (FC Sportul Studenţesc) a evoluat în meciul cu numărul 100 în Liga I, în întâlnirea cu Voinţa Sibiu, scor 0-1, din etapa a XXIII-a.

83 afișări
Imaginea articolului Ferfelea a jucat meciul 100 în Liga I

Ferfelea a jucat meciul 100 în Liga I (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax foto)i

În schimb, Lukasz Szukala (FC Universitatea Cluj), Adailton Martins Bolzan (SC Vaslui) şi Dragoş Firţulescu (FCM Târgu Mureş) au disputat partidele cu numărul 50, informează frf.ro.

Două debuturi în Liga I în această etapă: Rareş Enceanu (FC Braşov) şi Patrick Osiako (FC Petrolul Ploieşti).

Pentru prima oară, FC Steaua Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş au terminat la egalitate cu prima în postura de gazdă.

Pandurii Târgu Jiu a înscris golul 200 în eşalonul de elită românesc (prin ivorianul Ousmane Vieira).

Încă un loc urcat în ierarhia all-time pentru SC Vaslui, care a ajuns pe a 32-a poziţie, depăşind pe fosta CS Târgovişte.

Ultima oară când Rapid a suferit trei înfrângeri consecutive a fost în ediţia 2009/2010, între etapele 22-24 (trei de 0-1 cu Astra Ploieşti, FC Vaslui şi FC Universitatea Craiova).

Meciul 100 în Liga I pentru arbitrul arădean Ovidiu Haţegan. Au debutat în Liga I arbitrul Iulian Dima (Bucureşti) şi asistentul Alexandru Cerei (Cluj).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici