Ferguson: Am fi putut marca chiar patru goluri, dar sunt convins că vom înscrie şi în retur

Tehnicianul Alex Ferguson a declarat, după meciul câştigat de Manchester United, pe teren propiu, scor 1-0, cu Arsenal Londra, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, că echipa sa ar fi putut marca mai multe goluri în acest joc, ţinând cont de ocaziile pe care şi le-a creat, informează AFP

5 afișări

"Am evoluat la un nivel ridicat şi cred că ar fi trebuit să marcăm vreo patru goluri, dar dacă m-aţi fi întrebat înainte de meci îmi doream să câştigăm fără să primim gol. Asta este, nu poţi avea totul în viaţă. Sunt convins că putem marca şi pe terenul adversarilor. Cred că această echipă poate să-şi creeze şi la meciul retur oportunităţile de a marca pe care le-a avut în această seară. Am ajuns la un nivel foarte ridicat în faţa unei echipe foarte bune", a afirmat Ferguson.

Tehnicianul formaţiei din Manchester s-a declarat îngrijorat, după meciul de miercuri seara, de accidentare suferită la coaste de fundaşul central Rio Ferdinand, care ar putea lipsi de pe gazon aproximativ trei săptămâni. "A primit o lovitură în coaste. Sper să nu fie nimic grav, în caz contrar el ar putea absenta pentru două sau trei săptămâni. Va trebuie să vedem ce vor arăta teste medicale pe care le va efectua", a precizat antrenorul scoţian.

Formaţia Manchester United a câştigat, miercuri, cu scorul de 1-0, partida susţinută, pe teren propriu, în faţa echipei Arsenal Londra, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Golul victoriei a fost marcat de fundaşul O'Shea, în minutul 17.

Meciul retur va avea loc marţi, 5 mai.

Finala competiţiei se va disputa miercuri, 27 mai, la Roma.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici