Ferguson: Cristiano Ronaldo rămâne la Manchester United

Atacantul portugehz Cristiano Ronaldo va rămâne la Manchester United, după ce a renunţat să plece la Real Madrid, a anunţat, vineri, antrenorul Alex Ferguson.

34 afișări
Imaginea articolului Ferguson: Cristiano Ronaldo rămâne la Manchester United

Ferguso: Cristiano Ronaldo rămâne la Manchester United

Ferguson şi Ronaldo s-au întâlnit la Lisabona. "Întâlnirea a decurs bine. Pot să spun că va fi jucător al formaţiei Manchester United şi în sezonul viitor", a afirmat Ferguson.

Alex Ferguson a mai reuşit să-l convingă pe Ronaldo să nu plece în urmă cu doi ani, după ce publicul englez i-a reproşat portughezului că este responsabil de eliminarea lui Wayne Rooney în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din 2006.

Ronaldo, care va reveni pe teren doar în octombrie după ce a fost operat la gleznă, îşi exprimase clar dorinţa de a pleca la Real Madrid, club ce ar fi pregătit să plătească până la 85 de milioane de euro pentru transferul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici