Ferguson: Jucăm finala împotriva unei echipe fantastice, dar nu trebuie să fim speriaţi de asta

Tehnicianul formaţiei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat după calificarea în finala Ligii Campionilor că adversara din ultimul act al competiţiei, FC Barcelona, este "o echipă fantastică", dar jucătorii săi nu trebuie să fie speriaţi de acest lucru.

102 afișări
Imaginea articolului Ferguson: Jucăm finala împotriva unei echipe fantastice, dar nu trebuie să fim speriaţi de asta

Ferguson: Jucăm finala împotriva unei echipe fantastice, dar nu trebuie să fim speriaţi de asta (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Data trecută am fost favoriţi în faţa Barcelonei. Poate că avem puţin mai multă experienţă, dar ei sunt la cel mai înalt nivel în ceea ce priveşte dezvoltarea celor două cluburi de la ultimul meci până acum. Nu cred că trebuie să abordăm finala cu o lipsă de încredere. Forma Barcelonei în Liga Campionilor a fost foarte bună în acest sezon. Jucăm împotriva unei echipe fantastice, dar nu putem fi speriaţi de acest lucru. Forma lor este evidentă. Datoria noastră este să găsim o soluţie de a juca împotriva lor. Cu siguranţă va fi un meci bun", a spus Ferguson, informează uefa.com.

Tehnicianul a precizat că este mândru de jucătorii săi după semifinala cu Schalke 04. "Suntem acolo unde ne doream să fim. Am spus adesea că ar trebui să avem performanţe din ce în ce mai bune de-a lungul anilor şi sunt sigur că această echipă poate câştiga LC", a adăugat Alex Ferguson.

Formaţia Manchester United s-a calificat în finala Ligii Campionilor după ce a învins, cu scorul general de 6-1 (2-0 în tur, 4-1 în retur), echipa germană Schalke 04, în semifinalele competiţiei. În returul disputat miercuri seară pe Old Trafford, Manchester s-a impus cu 4-1, prin golurile marcate de Valencia '26, Gibson '31, Anderson '72, '76, respectiv Jurado '35.

Manchester United va întâlni formaţia spaniolă FC Barcelona în finala LC, care va avea loc la 28 mai, pe arena Wembley, din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici