Ferguson spune că probabil va rămâne la United după ce se va retrage din activitatea de antrenor

Tehnicianul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat că va rămâne activ după ce se va retrage din activitatea de antrenor şi că probabil va exista un rol pentru el la gruparea din Manchester.

84 afișări
Imaginea articolului Ferguson spune că probabil va rămâne la United după ce se va retrage din activitatea de antrenor

Alex Ferguson (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Voi rămâne activ. Cred că va exista un rol pentru mine la United, după ce mă voi retrage", a spus Ferguson într-un interviu ce urmează să fie difuzat de BBC, adăugând că după retragere ar putea fi ambasaror al grupării Manchester United.

Tehnicianul în vârstă de 70 de ani este antrenorul echipei Manchester United din 1986 şi a câştigat cu aceasta de două ori Liga Campionilor, de 12 ori campionatul Angliei şi de cinci ori Cupa Angliei.

El a luat în calcul retragerea din activitate în 2002, dar s-a răzgândit. În interviul pentru BBC, Ferguson a precizat că speră să rămână pe banca tehnică a echipei Manchester United încă două sau trei sezoane, dacă îi va permite sănătatea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici