Ferguson vrea ca Moyes să-i succeadă la Manchester United

Publicaţia The Sun scrie, miercuri, că managerul grupării Manchester United, Sir Alex Ferguson, vrea ca antenorul formaţiei Everton, David Moyes, să-i succeadă la conducerea tehnică a echipei de pe Old Trafford.

20 afișări
Imaginea articolului Ferguson vrea ca Moyes să-i succeadă la Manchester United

Ferguson vrea ca Moyes să-i succeadă la Manchester United (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ferguson, în vârstă de 68 de ani, vrea să se retragă în 2011 şi crede că Moyes poate să-i continue cel mai bine munca începută la Manchester United în urmă cu 25 de ani.

În topul favoriţilor pentru a-l înlocui pe Ferguson se află Jose Mourinho, însă oficialii de la Manchester United, inclusiv Sir Bobby Charlton, nu sunt convinşi că portughezul ar fi omul potrivit.

Alex Ferguson în schimb îl cunoaşte foarte bine pe Moyes, în vârstă de 46 de ani, şi a lăudat permanent performanţele acestuia la Preston şi acum la Everton.

"Ferguson crede că ar fi corect ca un manager britanic să aibă şansa de a conduce unul dintre cele mai mari cluburi din lume", scrie The Sun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici