Fernando Alonso a ajuns la un acord cu McLaren

Pilotul echipei Ferrari, Fernando Alonso, a ajuns la un acord cu McLaren şi va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1, informează cotidianul As.

277 afișări
Imaginea articolului Fernando Alonso a ajuns la un acord cu McLaren

Fernando Alonso a ajuns la un acord cu McLaren (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Alonso va fi pilotul echipei McLaren din 2015 şi probabil va avea un contract pe doi ani cu opţiune pentru încă unul.

"Alonso va avea un salariu considerabil mai mare decât la Maranello, atât McLaren cât şi Honda (n.r. - începând din 2015 McLaren reface parteneriatul cu Honda) considerând că trebuie să facă acest efort important pentru a câştiga din nou. Mai mult, spaniolul a obţinut garanţiile tehnice pe care le dorea pentru a avea un monopost competitiv", notează As.

Luna trecută, fostul preşedinte al Ferrari, Luca di Montezemolo, declara că pilotul Fernando Alonso va părăsi scuderia la finalul actualului sezon, sportivul fiind nemulţumit că nu a avut succes la echipa italiană.

Dublu campion mondial, în 2005 şi 2006, cu Renault, Alonso, 33 de ani, se află la Ferrari din sezonul 2010. La această echipă, cele mai bune clasări ale spaniolului, locul 2 în ierarhia piloţilor, au fost în 2010, 2012 şi 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici