Fernando Alonso, implicat într-un accident cu bicicleta. Dublul campion mondial de Formula 1 ar fi fost lovit de o maşină

  • Dublul campion mondial de Formula 1, Fernando Alonso, a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se deplasa pe bicicletă în Elveţia, anunţă BBC Sports.
  • Spaniolul, care revine în Formula 1 în acest sezon după o absenţă de doi ani, este „conştient şi are o stare generală bună”, potrivit unor surse din cadrul echipei sale Alpine, citate de BBC Sports.
449 afișări
Imaginea articolului Fernando Alonso, implicat într-un accident cu bicicleta. Dublul campion mondial de Formula 1 ar fi fost lovit de o maşină

Sursa foto: profimedia

Alpine a anunţat că Alonso va fi supus unui set de controale medicale în cursul zilei de vineri, fără a confirma însă dacă spaniolul a fost spitalizat.

Surse apropiate lui Alonso au declarat pentru publicaţia citată că ar fi fost lovit de o maşină, lângă casa lui din Lugano, indicând faptul că ar avea o fractură de maxilar.

Aceleaşi surse susţin că spaniolul va fi dus la Berna, unde există o unitate specializată în tratarea acestui fel de leziuni.

Incidentul ridică întrebări în privinţa capacităţii lui Alonso de a se alinia la startul sezonului, în cursa de la Bahrain, de luna viitoare.

Testele din presezon sunt programate în Bahrain în perioada 12-14 martie, înainte de prima cursă din 26-28 martie.

Alonso a mai ratat deja începutul unui sezon din cauza unei accidentări. În 2015, când tocmai revenise la McLaren, a suferit o comoţie în urma unui accident din timpul testelor şi a trebuit să renunţe la prima cursă din Australia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici