VIDEO  Fetele starului Kobe Bryant dansează alături de baschetbalista Sabrina Ionescu într-un clip Tik Tok adorabil

  • Fetiţele starului decedat Kobe Bryant dansează cu Sabrina Ionescu, jucătoare americană de origine română
  • Melodia pe care au ales-o pentru dans a fost „Temperature”, a lui Sean Paul.
  • Cele trei fete,Natala (17 ani), Bianka (3 ani) şi Capri (un an), s-au filmat dansând cu sportiva, care le-a devenit prietenă de o perioadă
2058 afișări
Imaginea articolului Fetele starului Kobe Bryant dansează alături de baschetbalista Sabrina Ionescu într-un clip Tik Tok adorabil

Fetele starului Kobe Bryant, într-un Tik Tok adorabil cu baschetbalista Sabrina Ionescu

Există viaţă după doliu. Cele trei fetiţe ale starului decedat zâmbesc, bat din mâini şi dansează. Sabrina Ionescu a postat clipul pe Instagram şi Tik Tok. Cei trei copii şi Sabrina petrec mult timp împreună.
 
 
Sportiva româncă l-a avut ca mentor pe regretatul baschetbalist. Încă de atunci a început să petreacă timp cu familia acestuia.
 
 
Sabrina Ionescu a devenit prima jucătoare din NCAA cu 2.000 de puncte marcate, 1000 de recuperări şi 1000 de pase decisive. Jucătoarea în vârstă de 22 de ani are origine română, familia sa stabilindu-se în Statele Unite ale Americii după Revoluţia din 1989. Tânăra a ţinut un discurs emoţionant în memoria lui Kobe Bryant pe arena Staples Center, la finele lui februarie. 
 
 
Kobe Bryant, fiica sa cea mare, Gianna Bryant, şi alte şapte persoane şi-au pierdut viaţa într-un tragic accident de elicopter în oraşul Calabasas, California, la finele lui decembrie 2019.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici