FIA are noi probe referitoare la cazul de spionaj dintre McLaren şi Ferrari

Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) a anunţat, miercuri, că a primit noi dovezi referitoare la cazul de spionaj dintre McLaren şi Ferrari, reprezentanţii echipei britanice fiind convocaţi pentru şedinţa Consiliului Mondial al forului, programată pe 13 septembrie în locul Comisiei de Apel.

1 afișare
Imaginea articolului FIA are noi probe referitoare la cazul de spionaj dintre McLaren şi Ferrari

FIA are noi probe referitoare la cazul de spionaj dintre McLaren şi Ferrari

Reprezentanţii FIA au anunţat, printr-un comunicat, că şedinţa Comisiei de Apel programată pentru joi, şi în care urma să se analizeze acest caz, a fost anulată, urmând să aibă loc o nouă şedinţă a Consiliului Mondial al forului internaţional, la Paris.

Curtea de Apel a FIA trebuia să examineze apelul formulat de preşedintele FIA, Max Mosley, la decizia Consiliului Mondial prin care nu a sancţionat echipa McLaren în cazul de spionaj vizând Ferrari.

La şedinţa de joi au fost invitaţi să participe şi oficialii echipei McLaren-Mercedes, care ocupă primul loc în clasamentul mondial la constructori, cu 148 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici