FIFA a ridicat suspendările federaţiilor din Kuwait, Samoa şi Peru

Comitetul Executiv al FIFA a anunţat, sâmbătă, la Tokyo, că a decis să ridice suspendările federaţiilor din Kuwait, Samoa şi Peru.

24 afișări
Imaginea articolului FIFA a ridicat suspendările federaţiilor din Kuwait, Samoa şi Peru

FIFA a ridicat suspendările federaţiilor din Kuwait, Samoa şi Peru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ridicarea suspendării Kuwaitului, pronunţată în octombrie, din cauza implicării politice, este doar provizorie, pentru a autoriza această federaţie să participe la preliminariile Cupei Asiei începând in ianuarie şi la Cupa Golfului. O decizie definitivă va fi luată la următorul CEx al FIFA, de la Zurich, din 19-20 martie 2009.

Federaţia din Samoa fusese suspendată la finalul lunii octombrie pentru "repetate probleme de conducere", care au fost rezolvate alături de CEx al FIFA.

O problemă de presupusă ingerinţă politică a guvernului peruan pentru demiterea preşedintelui forului fotbalistic din Peru a obligat FIFA la suspendarea echipei din toate competiţiile internaţionale, însă în cele din urmă situaţia a fost clarificată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici