FIFA a suspendat Irakul din competiţiile internaţionale

FIFA a decis, luni, să suspende Irakul din competiţiile internaţionale, după ce Guvernul de la Bagdad a dizolvat Federaţia Irakiană de Fotbal.

15 afișări
Imaginea articolului FIFA a suspendat Irakul din competiţiile internaţionale

FIFA a suspendat Irakul din competiţiile internaţionale

"Comitetul Executiv al FIFA a decis să suspende Federaţia Irakiană de Fotbal începând de luni", a anunţat FIFA, într-un comunicat dat publicităţii la Sydney, unde se desfăşoară congresul forului fotbalistic mondial.

FIFA a precizat că această suspendare ar putea fi ridicată până joi în cazul în care Guvernul irakian anulează decretul prin care a decis dizolvarea federaţiei.

Acest decret din 20 mai a vizat toate federaţiile sportive naţionale, precum şi comitetul olimpic.

Irakul trebuie să joacă duminică un meci cu Australia, contând pentru preliminariile CM-2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici