FIFA a suspendat un fotbalist pentru transferul său la Marseille la doar 17 ore după ce semnase cu Watford

  • FIFA l-a suspendat pe starul Senegalului, Pape Gueye, ca parte a anchetei privind transferul mijlocaşului de la Watford la Marseille.
  • FIFA i-a interzis jucătorului lui Olimpique Marseille să joace în aşteptarea unei anchete.
  • Gueye a încheiat un acord de 45.000 de lire sterline pe săptămână Watford, dar a semnat cu Marseille 17 ore mai târziu.
562 afișări
Imaginea articolului FIFA a suspendat un fotbalist pentru transferul său la Marseille la doar 17 ore după ce semnase cu Watford

FIFA l-a suspendat pe mijlocaşul echipei franceze Olimpique Marseille, Pape Gueye, ca parte a investigaţiei privind transferul său la clubul din Ligue 1 de la Watford în 2020.
Suspendarea înseamnă că Gueye, care se află în prezent la Cupa Africii cu naţionala Senegalului, nu mai poate participa la nicio competiţie până la o nouă notificare.

Tânărul de 22 de ani a fost rezervă în victoria cu 1-0 a Senegalului în faţa Zimbabwe, luni, dar nu a fost în lotul pentru remiza lor 0-0 împotriva Guineei vineri, notează Daily Mail

Au fost probleme între Watford şi Marseille la un transfer FIFA l-a suspendat”, a spus selecţionerul Senegalului, Aliou Cisse.

Gueye s-a alăturat echipei din Premier League în vara anului 2020 de la Le Havre, dar a fost vândut la Marseille 17 ore mai târziu.

În ciuda perioadei incredibil de scurte ca jucător de la Watford, clubul din Premier League a putut cere despăgubiri, deoarece internaţionalul din Senegal a semnat un precontract cu ei în ianuarie 2020.

Se pare că Gueye a semnat un contract de 45.000 de lire sterline pe săptămână cu Watford în vara aceluiaşi an şi a fost înregistrat ca jucător la 1 iulie 2020. Cu toate acestea jucătorul a susţinut ulterior că a fost prost sfătuit.

La mai puţin de o zi după ce a fost prezentat oficial ca jucător de la Watford, Gueye a dezvăluit că a fost de acord să se alăture lui Marseille.

Sunt foarte fericit şi mândru să anunţ semnătura mea la L’Olympic de Marseille pentru următorii patru ani”, a scris el pe Instagram ca descriere pentru o fotografie cu el purtând tricoul de antrenament al giganţilor din Ligue 1.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici