FIFA ar putea mări numărul de înlocuiri într-un meci

International Board, organ al FIFA ce garantează legile jocului, va studia în cadrul Adunării Generale din 28 februarie propunerile vizând extinderea la patru a numărului de înlocuiri permise într-un meci în cazul în care se ajunge la prelungiri, precum şi o pauză de 20 de minute.

16 afișări
Imaginea articolului FIFA ar putea mări numărul de înlocuiri într-un meci

FIFA ar putea mări numărul de înlocuiri într-un meci

"Propunerea de a efectua patru înlocuiri în caz de prelungiri, supusă de către Federaţia de Fotbal din Scoţia, se explică prin creşterea numărului de meciuri şi efortului ce trebuie depus de către jucători. Propunerea de a mări pauză dintre reprize de la 15 la 20 de minute, înaintată chiar de FIFA, este justificată de faptul că pe unele stadioane vestiarele se află prea departe de terenul de joc", se arată într-o agendă publicată de FIFA.

Pe ordinea de zi a Adunării Generale din 28 februarie, care se va desfăşura la Newcastle, figurează subiecte ca introducerea de arbitri suplimentari, ipoteza eliminărilor temporare, precum şi folosirea tehnologiei video pentru a vedea dacă balonul depăşeşte linia porţii.

Din International Board fac parte reprezentanţi ai federaţiilor din Anglia, Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord, precum şi ai FIFA. Forurile britanice dispun de un vot fiecare, iar FIFA de patru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici