FIFA: Naţionalele Kuweitului, suspendate din toate competiţiile din cauza implicării politicului

Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a decis, luni, să suspende naţionalele de fotbal ale Kuweitului din toate competiţiile internaţionale, din cauza implicării politicului în deciziile Asociaţiei de Fotbal din această ţară, informează site-ul goal.com.

3 afișări
Imaginea articolului FIFA: Naţionalele Kuweitului, suspendate din toate competiţiile din cauza implicării politicului

FIFA: Naţionalele Kuweitului, suspendate din toate competiţiile din cauza implicării politicului

"Decizia a venit ca urmare a implicării Autorităţii Publice pentru Tineret şi Sport kuweitiene, acţiune care este contrară direcţiei stabilite de FIFA şi de Confederaţia Asiatică de Fotbal. Asta înseamnă că Asociaţia de Fotbal din Kuweit şi toţi membrii săi, cluburi şi jucători, sunt suspendaţi din competiţiile internaţionale până la noi ordine", a declarat pentru agenţia naţională de presă kuweitiană, Kuna, purtătorul de cuvânt al FIFA, John Schumacher.

FIFA a luat această decizie ca urmare a implicării Autorităţii Publice pentru Tineret şi Sport din Kuweit în organizarea alegerilor pentru conducerea Asociaţiei de Fotbal, care au avut loc la data de 9 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici