FIFA nu are informaţii despre faptul că Ronaldo ar fi scuipat ostentativ după meciul cu Spania - VIDEO

FIFA nu deţine informaţii despre incidentul în care a fost implicat atacantul portughez Cristiano Ronaldo, la finalul meciului cu Spania, din optimile CM, când jucătorul scuipă pe teren uitându-se direct la o cameră de televiziune, care îl urmărea în timp ce se îndrepta spre vestiare, informează As.

70 afișări
Imaginea articolului FIFA nu are informaţii despre faptul că Ronaldo ar fi scuipat ostentativ după meciul cu Spania - VIDEO

FIFA nu deţine informaţii despre faptul că Ronaldo ar fi scuipat ostentativ după meciul cu Spania (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat dacă membrii Comisiei de Disciplină a FIFA vor investiga acest caz, purtătorul de cuvânt al FIFA, Nicolas Maingot, a declarat: "Nu dispunem de informaţii referitoare la acest incident".

"'La finalul meciului disputat marţi, Cristiano Ronaldo scuipă pe pământ uitându-se, cu un evident dezgust, direct în camera de televiziune care îl urmărea în timp ce părăsea terenul, îndreptându-se spre vestiare", scris As, care a postat pe site şi filmarea respectivă.

Fostul căpitan al naţionalei Portugaliei, Luis Figo, a declarat că nu i-a plăcut atitudinea lui Ronaldo de la finalul meciului cu Spania.

"Viziunea mea despre ce înseamnă să fii căpitan poate fi diferită de cea a altor persoane, însă, un căpitan, indiferent de rezultate, trebuie întotdeauna să apere echipa. În momentele dificile, trebuie să ieşi în faţă şi să aperi grupul", a spus Luis Figo pentru cotidianul portughez Record.

Presa portugheză a criticat evoluţia atacantului echipei Real Madrid la Cupa Mondială, apreciind că acesta "aproape nu a existat" la meciul cu Spania.

Reprezentativa Spaniei, campioana europeană en-titre, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, marţi, cu scorul de 1-0 (0-0), selecţionata Portugaliei, într-un meci disputat la Cape Town în optimile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici