FIFA renunţă la prelungirea pauzelor de la meciuri

FIFA a anunţat, sâmbătă, că şi-a retras propunerea de prelungire a duratei pauzelor de la meciuri cu cinci minute, proiect care ar fi urmat să fie analizat de International Board (IFAB), organismul care se ocupă de regulile jocului, reunit, sâmbătă, în Irlanda de Nord.

12 afișări
Imaginea articolului FIFA renunţă la prelungirea pauzelor de la meciuri

FIFA renunţă la prelungirea pauzelor de la meciuri

Forul mondial nu a precizat motivul retragerii propunerii privind pauzele de 20 de minute.

Pe de altă parte, International Board şi-a dat, sâmbătă, acordul pentru "continuarea experimentării arbitrajului în cinci, de această dată într-un campionat profesionist". Sistemul a fost testat până în prezent la turnee de juniori, în octombrie şi noiembrie 2008.

IFAB nu a luat, sâmbătă, o decizie în privinţa propunerii efectuării a câte patru schimbări la fiecare meci în cazul prelungirilor. International Board a acceptat doar ca această propunere să fie analizată de comisiile competente ale FIFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici