Fiica lui Floyd Mayweather a înjunghiat o altă femeie şi a fost arestată. Motivul atacului

  • Iyana Mayweather (19 ani) este fiica lui Floyd Mayweather
  • Tânăra a fost arestată după ce ar fi înjunghiat o femeie în Texas
  • Motivul ar fi fost gelozia, scrie TMZ
2200 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Floyd Mayweather a înjunghiat o altă femeie şi a fost arestată. Motivul atacului

Fiica lui Floyd Mayweather a înjunghiat o altă femeie. Iyanna a fost arestată

Iyanna Mayweather, în vârstă de 19 ani, fiica fostului mare campion Floyd Mayweather, a fost arestată de poliţiştii din statul american Texas după ce ar fi înjunghiat o altă femeie, scrie TMZ.
 
Sursa citată notează că Iyanna Mayweather a înjunghiat o femeie în vârstă de 25 de ani, Lapattra Lashai Jacobs, pe fondul unei crize de gelozie. Ea ar fi suprins-o pe aceasta cu iubitul ei, rapperul NBA Youngboy (25 ani).
 
Presa americană scrie că starea de sănătate a victimei nu este momentan cunoscută.
 
În urma cu mai puţin de o lună, Floyd Mayweather a primit două veşti teribile. Pe rând, fosta sa soţie, Josie Harris, a fost găsită fără viaţă în maşina proprie. La câteva zile distanţă, unchiul şi antrenorul său Roger Mayweather s-a stins şi el din viaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici