Fiica lui Pep Guardiola a fost părăsită de un fotbalist cunoscut

  • Internaţionalul englez Dele Alli, jucătorul echipei Tottenham, şi Maria, fiica lui Pep Guardiola, s-au despărţit.
  • Mijlocaşul îi face curte unei actriţe, modelul Nicole Berry, contactată pe Instagram.
  • Nicole Berry are 24 de ani şi este născută în Toronto, Canada.
4525 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Pep Guardiola a fost părăsită de un fotbalist cunoscut

Maria Guardiola

Tabloidele britanice l-au surprins pe Dele Alli după câteva ieşiri şi sărutându-se cu fiica lui Pep Guardiola, managerul echipei Manchester City.

Mijlocaşul lui Tottenham pare să-şi fi rupt relaţia cu María Guardiola. Purtătorul de cuvânt al fotbalistului a precizat clar că jucătorul este singur.

Mijlocaşul de la Tottenham s-a întâlnit cu actriţa şi modelul Nicole Berry, contactată pe Instagram. Alli ar fi contactat-o pe Nicole prin intermediul reţelelor de socializare, care la început l-ar fi ignorat.

În cele din urmă, actriţa a mers la întâlnire: „A ignorat patru dintre mesajele ei. Dar până la urmă a spus „Da” întâlnirii şi s-a bucurat”.

Nicole Berry este o actriţă în vârstă de 24 de ani născută în Toronto, Canada. Este licenţiată în literatura engleză, deşi a început să lucreze la vârsta de 18 ani ca model.

Locuieşte la Londra, Los Angeles şi Miami şi are peste 27.000 de urmăritori pe contul său oficial de Instagram. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici