Final incendiar în Superligă: Farul a remizat în Bănie, urmează azi FCSB - CFR

În etapa a 8-a din play-off, Farul şi Universitatea Craiova au terminat la egalitate, sâmbătă seară, scor 1-1.

1361 afișări
Imaginea articolului Final incendiar în Superligă: Farul a remizat în Bănie, urmează azi FCSB - CFR

Final incendiar în Superligă: Farul a remizat în Bănie, urmează FCSB - CFR

Farul a deschis scorul pe „Ion Oblemenco” prin brazilianul Criciuma Mateus, în minutul 24, care a finalizat o acţiune personală a lui Denis Alibec.

Sud-americanul a fost surpriza lui Gică Hagi din primul 11 pentru înlocuirea lui Adrian Mazilu, răcit.

Acelaşi Alibec ratase un penalty în minutul 11, în iar în prelungirile primei reprize, 45+4, caăpitanul dobrogenilor a luat cartonaş roşu, lăsându-şi echipa în inferioritate.

Oltenii au egalat în minutul 82, prin Andrei Ivan, din penalty.

În ultima rezultatului, Farul a acumulat 47de puncte în fruntea clasamentului, urmând să joace cu FCSB şi cu CFR Cluj în ultimele două runde.

Pe locul 2 se află FCSB, cu 43 de puncte şi un meci în minus, derby-ul cu campioana CFR, programat duminică seară, ora 21.00, pe Arena Naţională.

Pe 3 stă CFR Cluj, 39 de puncte, cu două mai multe decât Universitatea Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici