Finala Challenge Cup, dintre UCM Reşiţa şi CSU Bucovina Suceava, se va juca în 24 şi 30 mai

Echipele de handbal masculin UCM Reşiţa şi CSU Bucovina Suceava au stabilit datele oficiale de joc ale turului şi returului finalei Challenge Cup.

9 afișări

Meciul tur se va disputa la Reşiţa, în 24 mai, de la ora 18.00, iar returul la Suceava, în 30 mai, de la ora 19.00.

Antrenorul echipei sucevene, Petru Ghervan, a declarat pentru MEDIAFAX că vor fi amplasate ecrane uriaşe în centrul oraşului, pentru ca fanii să poată urmări returul finalei. “Sala noastră are doar 397 de locuri. Vreo 30-40 de locuri vor fi atribuite presei, am convenit cu reşiţenii să le dăm 60 de locuri pentru suporterii lor, deci nu mai rămân prea multe locuri pentru suporteri. Aşa că, împreună cu autorităţile locale, s-a decis ca în faţa Casei de Cultură din Suceava să fie creată o esplanadă, cu ecrane uriaşe, pentru ca toţi suporterii noştri să poată urmări meciul”.

În handbalul masculin românesc este prima finală de cupă europeană ce va fi disputată, după cea feminină de acum câteva sezoane dintre Rulmentul Braşov şi Tomis Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici