Finala Cupei Ligii, dintre Dinamo şi ACS Poli Timişoara, se va disputa la 20 mai, pe Arena Naţională

Finala Cupei Ligii Adeplast, dintre FC Dinamo Bucureşti şi ACS Poli Timişoara, se va disputa pe Arena Naţională sâmbătă, 20 mai, cu începere de la ora 20:00, a anunţat, joi, site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

394 afișări
Imaginea articolului Finala Cupei Ligii, dintre Dinamo şi ACS Poli Timişoara, se va disputa la 20 mai, pe Arena Naţională

Finala Cupei Ligii, dintre Dinamo şi ACS Poli Timişoara, se va disputa la 20 mai, pe Arena Naţională (Imagine: Sebastian Tataru/ Mediafax Foto)

Până să ajungă în finală, Dinamo le-a eliminat rând pe rând pe FC Voluntari (2-1), Astra Giurgiu (5-2) şi pe FCSB (4-1 în tur, 3-1 în retur).

De-a lungul competiţiei, ACS Poli Timişoara a trecut de FC Viitorul (2-1), Concordia Chiajna (2-1), şi de ASA Târgu Mureş (4-2 în tur, 3-1 în retur).

Reînfiinţată în sezonul 2014-2015, Cupa Ligii a fost câştigată în ultimii doi ani de FCSB.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici