Finala Cupei României 2018/2019 se va juca pe stadionul "Ilie Oană", din Ploieşti

Finala Cupei României sezonul 2018/2019 se va juca la Ploieşti, pe stadionul "Ilie Oană", a anunţat, miercuri după-amiază, Federaţia Română de Fotbal.

167 afișări
Imaginea articolului Finala Cupei României 2018/2019 se va juca pe stadionul "Ilie Oană", din Ploieşti

Finala Cupei României 2018/2019 se va juca pe stadionul "Ilie Oană", din Ploieşti

"Comitetul Executiv al FRF, întrunit miercuri, 13 martie, a decis că finala Cupei României, sezonul 2018-2019, se va disputa pe data de 25 mai, la Ploieşti, pe arena “Ilie Oană”. Ora de începere a partidei va fi anunţată ulterior. În deschiderea finalei mari, pe acelaşi stadion, se va disputa finala Cupei României U19 Elite", se arată pe site-ul oficial al forului condus de Răzvan Burleanu, frf.ro

Semifinalele competiţiei, CFR Cluj - Astra şi U Craiova - Viitorul, se vor juca pe 2-3 aprilie (turul) şi 23-25 aprilie (returul).

Finala Cupei României revine la Ploieşti după o pauză de doi ani. S-a jucat ultima dată în 2017, când FC Voluntari a învins Astra, la penalty-uri (5-3), după 1-1 în cele 90 de minute ale timpului regulamentar de joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici