Finală de 5 stele la Mastersul de la Paris. Reeditarea ultimului act de la US Open

Primii doi jucători de tenis ai lumii, sârbul Novak Djokovic şi rusul Daniil Medvedev, se vor duela mâine pentru trofeu la ultimul Masters al anului.

1109 afișări
Imaginea articolului Finală de 5 stele la Mastersul de la Paris. Reeditarea ultimului act de la US Open

Finală de 5 stele la Mastersul de la Paris.

Jucătorul de tenis Daniil Medvedev (Rusia, 2 ATP, favorit nr. 2) s-a calificat în finala turneului ATP Masters 1.000 de la Paris după ce l-a învins în cea de-a doua semifinală, sâmbătă seara, pe Alexander Zverev (Germania, 4 ATP, favorit nr. 4) în două seturi simetrice, 6-2, 6-2.

Partida a durat doar o oră şi 20 de minute, rusul, deţinătorul titlului, câştigând mai uşor decât se aştepta.

În finală, Medvedev îl va întâlni pe liderul ATP, sârbul Novak Djokovic, principal favorit, care s-a impus neaşteptat de greu în faţa polonezului Hubert Hurkacz (10 ATP, favorit nr. 7) cu 3-6, 6-0, 7-6 (7/5).

Djokovic va disputa, la 34 de ani, a şaptea lui finală în acest turneu, pe care l-a câştigat de cinci ori, iar întâlnirea cu Medvedev va fi o reeditare a finalei de la US Open, câştigată de rus cu 6-4, 6-4, 6-4. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici