Finala Europa League: Villarreal a câştigat dramatic meciul după o serie interminabilă de lovituri de departajare

  • În finala cu Manchester United, scorul a fost 11-10 la penalty-uri. Doar 1-1, după timpul regulamentar.
  • La loteria de la punctul cu var, s-a ajuns să execute portarii. Tocmai un iberic, De Gea, a ratat.
  • Formaţia spaniolă a câştigat pentru prima dată Europa League.
1390 afișări
Imaginea articolului Finala Europa League: Villarreal a câştigat dramatic meciul după o serie interminabilă de lovituri de departajare

Bucurie Villarreal Sursafoto: Facebook Villarreal

Villarreal şi Manchester United au fost la egalitate, 1-1 (1-1), după cele 90 de minute regulamentare ale finalei Europa League la fotbal, care are loc miercuri seara, la Gdansk (Polonia).

Gerard Moreno a deschis scorul în min. 29, în urma unei lovituri libere executate de Dani Parejo. United a egalat în minutul 55 prin Edinson Cavani, după un şut blocat al lui Marcus Rashford.

Au urmat două reprize de prelungiri a 15 minute fiecare, timp în care nu s-a marcat deloc.

La penalty-uri, au executat cu succes toţi jucătorii de câmp. Când a venit timpul portarilor, spaniolul De Gea a ratat.

Jucătorii ambelor echipe au executat excelent şi totul s-a decis la ultimele penalty-uri. Portarul Geronimo Rulli a marcat pentru Villarreal, în timp de David De Gea a bătut slab, iar goalkeeper-ul spaniolilor a apărat, tranşând astfel finala.

După acest succes, Villarreal va juca în sezonul viitor în grupele UEFA Champions League, urmând a intra în urna a doua la tragerea la sorţi. Manchester United va fi în urna a doua.

Villarreal - Manchester United, echipe de start:
Villarreal: Rulli - Foyth, Albiol, Torres, Pedraza - Trigueros, Parejo, Capoue,  Pino- Bacca,  G. Moreno
Rezerve: Asenjo, Mario Gaspar, Funes Mori, Raba, Estupinan, Alcacer, Albert Moreno, Coquelin, Pena, Jaume Costa, Moi Gomez, Nino
Antrenor: Unai Emery

Manchester United: De Gea - Wan-Bissaka, Lindelof, Bailly, Shaw - Pogba, McTominay - Greenwood, Bruno Fernandes, Rashford - Cavani
Rezerve: Grant, Henderson, Maguire, Mata, Fred, Diallo, James, Alex Telles, Matic, Williams, Van De Beek, Tuanzebe
Antrenor: Ole Gunnar Solskjaer

Stadion: Gdansk (Polonia)
Arbitru: C. Turpin
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici