FINALA LIGII CAMPIONILOR: Mario Gotze (Borussia) nu va evolua în meciul cu Bayern Munchen

Mijlocaşul echipei Borussia Dortmund, Mario Gotze, nu va evolua în finala Ligii Campionilor de sâmbătă, împotriva formaţiei Bayern Munchen, din cauza unei accidentări la coapsă, a anunţat, miercuri, clubul "galben-negru".

454 afișări
Imaginea articolului FINALA LIGII CAMPIONILOR: Mario Gotze (Borussia) nu va evolua în meciul cu Bayern Munchen

FINALA LIGII CAMPIONILOR: Mario Gotze (Borussia) nu va evolua în meciul cu Bayern Munchen (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jucătorul de 20 de ani, care din vară va evolua chiar la adversara Bayern Munchen, s-a accidentat în timpul semifinalei Ligii Campionilor, contra formaţiei Real Madrid, iar de atunci nu a mai evoluat.

Gotze a reînceput antrenamentele marţi, însă s-a retras de la şedinţa de pregătire după numai o oră.

"Finala era un obiectiv important şi am muncit mult în ultimele săptămâni. Îmi pare foarte rău că nu îmi voi putea ajuta echipa în acest meci, dar am încredere în coechipierii mei şi mă voi afla la Londra pentru a-i susţine de pe margine", a spus Gotze.

Finala Ligii Campionilor dintre formaţiile germane Borussia Dortmund şi Bayern Munchen se va disputa, sâmbătă, de la ora 21.45, pe stadionul Wembley din Londra.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici