Finala Ligii Campionilor. Real Madrid şi Liverpool se înfruntă pentru a treia oară în ultimul act

Cele două mari echipe joacă sâmbătă seara ora 22:00, pe stadionul Stade de France, Paris.

1975 afișări
Imaginea articolului Finala Ligii Campionilor. Real Madrid şi Liverpool se înfruntă pentru a treia oară în ultimul act

FOTO UEFA/Facebook

UPDATE 00:30 Final. Real Madrid este noua campioană a Europei, la capătul unui meci echilibrat. Eroarea din defensiva lui Liverpool din minutul 59, cumulat cu apărarea impecabilă prestată de madrileni a făcut ca trofeul Ligii Campionilor să ajungă pentru a 14-a oară în vitrina lui Real Madrid.

UPDATE 23:55 Real Madrid sparge gheaţa în finala Cupei Campionilor de pe Stade de France. Federico Valverde trimite balonul la Vinicius, care pune mingea în poarta goală. Real Madrid 1, Liverpool 0.

UPDATE 23:26 Prima repriză se încheie la egalitate, după patru minute de prelungiri. Golul lui Karim Benzema din minutul 43 a fost anulat pe motiv de off-side. Brigada de arbitri a verificat cu ajutorul sistemului VAR faza din care ar fi rezultat avantajul echipei Real Madrid la pauză, însă rezultatul nu a fost validat.

UPDATE 22:37 Finala a început. Liverpool a avut lovitura de începere

UPDATE 22:25 A început ceremonia de deschidere a finalei Ligii Campionilor, iar meciul este programat să înceapă la 22:36

UPDATE 21:50 Meciul va fi amânat cu 15 minute, din cauza aglomeraţiei la intrarea pe stadion.

UPDATE 21:00 Loturile celor două echipe

Mult aşteptata finală a Ligii Campionilor le aduce pe teren pe cele două echipe pentru a treia oară. 

Partida va fi arbitrată de către francezul Clement Turpin. 

În 1981, Liverpool a câştigat Cupa Campionilor (1-0), iar în 2018, Real Madrid a ieşit învingătoare (3-1). 
 
Real Madrid deţine 13 trofee câştigate, în timp ce Liverpool a câştigat şase Ligi ale Campionilor. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici