Finala turneului de la Beijing. Stefanos Tsitsipas va juca contra lui Dominic Thiem

Jucătorul de tenis din Grecia, Stefanos Tsitsipas, locul 7 ATP, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului ATP de la Beijing (China), după ce l-a învins pe germanul Alexander Zverev, locul 6 ATP, scor 7-6(8-6), 6-4.

483 afișări
Imaginea articolului Finala turneului de la Beijing. Stefanos Tsitsipas va juca contra lui Dominic Thiem

Stefanos Tsitsipas va disputa duminică finala turneului de la Beijing contra lui Dominic Thiem

Meciul dintre grec şi german a durat o oră şi 51 de minute, Stefanos Tsitsipas reuşind astfel calificarea în cea de-a cincea sa finală din acest sezon, după ce l-a învins pe Alexander Zverev. Anul acesta, el a reuşit să ajungă în finalele de la Madrid Open, Millennium Estoril Open, Dubai Duty Free Tennis Championships şi în finala probei de dublu de la Miami Open.

Grecul îl va întâlni în finală pe Dominic Thiem, locul 5 ATP, care a trecut în trei seturi în prima semifinală de rusul Karen Khachanov, scor 2-6, 7-6 (7/5), 7-5, meciul durând o oră şi 41 de minute.

Victoria din China i-a adus austriacului şi calificarea la Turneul Campionilor de la Londra, acolo unde va evolua alături de Novak Djokovic, Rafael Nadal, Roger Federer şi Daniil Medvedev.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici