Finanţator Petrolul: Rednic va semna cu Standard Liege

Antrenorul Mircea Rednic va semna cu echipa belgiană Standard Liege, a declarat, vineri, finanţatorul Petrolului Ploieşti, Florian Walter.

281 afișări
Imaginea articolului Finanţator Petrolul: Rednic va semna cu Standard Liege

Mircea Rednic (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Este adevărat că va pleca, m-a anunţat de câteva zile, astăzi a spus Standard că poate semna mâine cu ei. Din păcate ne lasă acum, dar pentru el este un lucru bun să ajungă la Standard să antreneze. Nu pot spune că ne face plăcere că pleacă, dar nu merge la o echipă mică. Visul lui a fost să antreneze Standard. Am muncit bine cu el, şi-a făcut datoria la Petrolul. Puteam să lucrez mult timp cu el", a declarat Walter la Digisport.

La Petrolul, Rednic a venit la începutul acestui sezon şi a avut ca obiectiv calificarea echipei într-o cupă europeană. El a lăsat echipa pe locul cinci după 13 etape cu 22 de puncte.

Rednic a jucat la echipa belgiană între 1991-1996 (câştigând o Cupă şi terminând de două ori pe locul secund) şi a mai fost în negocieri cu Standard în trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici