Finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a fost amendat de Federaţia Română de Fotbal/ Florin Prunea, doar avertisment

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal, fiind nevoit să plătească o amendă în valoare de 10.000 de lei.

1713 afișări
Imaginea articolului Finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a fost amendat de Federaţia Română de Fotbal/ Florin Prunea, doar avertisment

Finanţatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a fost amendat de Federaţia Română de Fotbal

”Admitere sesizarea formulată de Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului George Becali. În baza art. 52.2.b coroborat cu art. 54.1 cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15 din RD sancţionarea pârâtului George Becali cu Avertisment şi penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în documentul postat pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Articolul 52 se referă la un comportament jignitor, calomnios şi la declaraţii care pot afecta imaginea fotbalului. În acelaşi timp, art. 54 face referire la rasism, xenofobie, discriminare şi denigrare.

Pe aceeaşi listă a sancţiunilor se află şi Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo Bucureşti, care s-a ales doar cu un avertisment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici