Finanţatorul Ionut Negoiţă: Dinamo va avea un alt proprietar în maximum o lună

Ionuţ Negoiţă, finanţatorul lui Dinamo, a vorbit la câteva ore după ce echipa sa a suferit una dintre cele mai dure înfrângeri din istoria recentă, scor 0-5, pe terenul lui FC Viitorul. Negoiţă a anunţat că va vinde clubul în următoarea lună, fiind deja interesate trei entităţi.

336 afișări
Imaginea articolului Finanţatorul Ionut Negoiţă: Dinamo va avea un alt proprietar în maximum o lună

Finanţatorul Ionut Negoiţă: Dinamo va avea un alt proprietar în maximum o lună

"Decizia mea e luată şi a rămas. Într-adevăr, voiam să-mi recuperez o părticică din ce am investit, mi-am dat seama că e greu. Am discuţii cu trei entităţi şi în maximum o lună, Dinamo va avea un alt proprietar. Sunt discuţii avansate", a declarat Negoiţă, marţi dimineaţă, la emisiunea GSP Live.

Patronul s-a arătat şi el nemulţumit de jocul fotbaliştilor, dar cere răbdare, lăudând conducerea pentru transferurile făcute. De asemenea, Negoiţă le-a transmis un mesaj dur fanilor, după ce mai mulţi dintre ei l-au înjurat la meciul de la Constanţa şi au intrat pe teren, fiind ulterior evacuaţi.

"Nu am fost fericit în niciun caz, ba din contră, foarte supărat. Îl consider un accident, se mai întâmplă. Mi-aduc amminte că ne-a bătut şi Chiajna cu 3-0. Şi Real Madrid a luat bătaie cu 5-0. Consider că a fost un accident şi nimic mai mult.

Din punctul meu de vedere, ceva e în neregulă în spatele unor suporteri, dar nu poate fi un moment mai prost pentru ce fac ei. Dacă ei vor să existe Dinamo, în primul rând trebuie să lupte ca să se construiască stadion. Nu i-am văzut să ceară să se mai facă niciun stadion, ba din contră, sunt foarte mulţumiţi aşa. În schimb, mă trezesc cu ei cu un compartiment total iresponsabil, înjurându-mă. Dacă vor să comande la Dinamo, le-am dat ocazia să conducă clubul. Au luat acţiuni de 25.000 de euro. Nu pot conduce pe banii mei.

Când ai o echipă de suflet şi vrei să o ajuţi, te implici. Aici, dacă plăteau fiecare 100 de euro pe an, puteau să strâmgă bani şi să conducă Dinamo. Dacă vor să conducă, să se implice. Cu cinci milioane de euro plus drepturi TV s-au facut şapte-opt. Cu sponsori sunt 10 milioane de euro se face treaba. Eu, de unul singur, sa conduc treaba asta, e mai greu. Am dus-o destul", a declarat Negoiţă, la emisiunea GSP Live.

În plus, Ionuţ Negoiţă i-a transmis un mesaj subtil şi lui Mircea Rednic, antrenorul demis în această vară de la Dinamo: "Mă uitam că doar patru jucători erau din echipa veche. În orice variantă, tot ar fi trebuit să plece mulţi şi să vină mulţi, pentru că în iarnă a fost subţirel. E o constatare, nu vreau să mai fac niciun reproş.Cu cine să crească Dinamo? Daţi un nume. N-a adus Rednic astă-iarnă o caruta si s-a rupt căruţa?"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici