Fiorentina anunţă că îl va sprijini pe Mutu în cazul Chelsea

Administratorul delegat al clubului Fiorentina, Sandro Mencucci, a declarat, sâmbătă, pentru Tele Iride, că gruparea italiană nu-l va abandona pe Adrian Mutu în litigiul cu Chelsea şi va încerca să-l sprijine pe român în orice mod, informează Gazzetta dello Sport.

17 afișări
Imaginea articolului Fiorentina anunţă că îl va sprijini pe Mutu în cazul Chelsea

Fiorentina anunţă că îl va sprijini pe Mutu în cazul Chelsea(Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Clubul îi este aproape. Nu cunoasc detaliile cazului şi nu pot să apreciez cum este sentinţa TAS, dar vreau să spun că Fiorentina nu-l va abandona şi îi va fi întotdeauna aproape în ceea ce priveşte orice tip de ajutor", a declarat Sandro Mencucci.

La rândul său, preşedintele grupării la care evoluează internaţionalul român, Andrea Della Valle, a apreciat că împotriva lui Mutu "există o înverşunare excesivă". "Mi se pare o decizie exagerată, cred că jucătorul se va adresa justiţiei civile şi va găsi un mod să se apere. Să stea liniştit, Fiorentina este alături de el", a spus Della Valle.

Potrivit agenţiei Ansa, căpitanul echipei Fiorentina, Dario Dainelli, a declarat că jucătorii au încercat să glumească de situaţia creată, spunând că vor face o colectă pentru a-l ajuta pe Mutu. "E evident faptul că Adrian nu poate fi fericit în aceste momente. Totuşi, încercăm să facem haz de necaz şi, împreună cu ceilalţi coechipieri, vom face o colectă pentru a-l ajuta", a spus zâmbind Dainelli, potrivit Ansa.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat, vineri, că a respins memoriul formulat de Adrian Mutu la decizia Camerei pentru Rezolvarea Disputelor (DRC) din cadrul FIFA, care a hotărât, la 7 mai 2008, că jucătorul trebuie să plătească clubului Chelsea despăgubiri în valoare de 17 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici