Fiorentina i-a propus lui Mutu un contract până în 2012

Clubul italian Fiorentina a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că i-a propus atacantului Adrian Mutu un contract până în 2012 şi o uşoară mărire salarială, precizând însă că a respins solicitarea făcută de Alessandro Moggi, impresarul românului, în privinţa salariului.

16 afișări
Imaginea articolului Fiorentina i-a propus lui Mutu un contract până în 2012

Fiorentina i-a propus lui Mutu un contract până în 2012 (Imagine:www.acffiorentina.it)

"ACF Fiorentina a primit de la impresarul jucătorului Adrian Mutu, în data de 3 iunie 2008, o cerere de mărire a salariului jucătorului. Această cerere a fost discutată de directorul sportiv şi de societate şi a fost respinsă. În virtuatea bunelor relaţii şi a respectului reciproc care există între societate şi Adrian Mutu, clubul i-a propus, la 14 iunie, impresarului jucătorului o soluţie ce prevede prelungirea contrractului până în 2012 şi o uşoară mărire, stimulatoare, pentru prestaţiile jucătorului. Soluţia propusă respectă parametrii fixaţi în ceea ce priveşte salariile", a notat site-ul oficial.

Directorul sportiv Pantaleo Corvino a afirmat că gruparea toscană este conştientă de valoarea fiecărui jucător şi de aceea duce o politică responsabilă şi coerentă în ceea ce-i priveşte pe aceştia.

Presa italiană a scris că Adrian Mutu, care a cerut prin vocea procuratorului său Alessandro Moggi o mărire de salariu la Fiorentina, se află pe lista de achiziţii a mai multor cluburi, deşi internaţionalul român şi-ar dori să rămână la Florenţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici