Fiorentina, învinsă cu scorul de 3-0 de Lazio

Echipa Fiorentina, adversara Stelei în grupa F a Ligii Campionilor şi la care Adrian Mutu a fost titular, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), de formaţia Lazio Roma, la care Ştefan Radu a fost integralist, într-un meci din etapa a IV-a a campionatului Italiei.

13 afișări
Imaginea articolului Fiorentina, învinsă cu scorul de 3-0 de Lazio

Fiorentina, învinsă cu scorul de 3-0 de Lazio (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile au fost marcate de Mauri '51, Pandev '55 şi Siviglia '59.

Mutu a evoluat la Fiorentina până în minutul 78, când a fost schimbat cu Pazzini.

Antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a trimis în teren următorii jucători: 1. Frey - 14. Zauri (21. Comotto '46), 5. Gamberini, 3. Dainelli, 6. Vargas - 30. Almiron, 88. Melo, 18. Montolivo - 22. Kuzmanovici (4. Donadel '73) - 10. Mutu (29. Pazzini '78), 11. Gilardino.

Fiorentina şi Steaua se vor întâlni la 30 septembrie, în etapa a doua a grupei F a Ligii Campionilor.

Potrivit presei italiene, fanii români vor putea cumpăra bilete pentru acest meci doar pentru sectorul oaspeţilor de la stadionul "Artemio Franchi". În condiţiile în care la Florenţa trăiesc 4.000 de cetăţeni români şi se estimează că la meciul cu Steaua vor fi prezenţi numeroşi susţinători ai echipei bucureştene, oficialităţile locale au decis ca sectoarele de tribună destinate fanilor celor două formaţii să fie departajate clar, pentru evitarea incidentelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici