Fiorentina - Napoli, scor 1-1, în ultima partidă a etapei 27 din campionatul Italiei

Fiorentina, ocupanta locului patru în clasamentul din prima ligă italiană, a remizat, scor 1-1, în meciul jucat pe teren propriu, cu Napoli, în etapa a 27-a din Serie A.

1 afișare

Golurile au fost marcate de Marcos Alonso în minutul șase, respectiv Gonzalo Higuain, la faza imediat următoare, în minutul șapte. Ciprian Tătărușanu, titularul postului de portar la Fiorentina și naționala României, a fost integralist și s-a remarcat în repriza secundă când a reușit două intervenții salvatoare. Vlad Chiricheș, fundașul venit de la Tottenham la Napoli, a fost rezervă neutilizată în echipa antrenată de Maurizio Sarri.

După acest rezultat de egalitate, Napoli rămâne pe locul doi al clasamentului, cu 58 de puncte, la trei în spatele liderului Juventus Torino, în timp ce Fiorentina acumulează 53 de puncte în 27 de etape și urcă pe locul trei, fiind la egalitate cu AS Roma pe locul trei, despărțite doar de golaveraj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici