Fiorentina neagă contactul cu vreun club pentru cedarea lui Adrian Mutu

Oficialii grupării AC Fiorentina au negat contactul cu vreun club pentru cedarea lui Adrian Mutu, după ce în ultimele zile au apărut zvonuri conform cărora atacantul român este dorit de echipa SSC Napoli, informează violanews.com.

15 afișări
Imaginea articolului Fiorentina neagă contactul cu vreun club pentru cedarea lui Adrian Mutu

Fiorentina neagă contactul cu vreun club pentru cedarea lui Adrian Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Fiorentina neagă contactul cu vreun club, din Italia sau din străinătate, pentru cedarea lui Mutu. Românul este fericit să rămână la Fiorentina", a scris sursa citată.

Impresarul lui Adrian Mutu, Victor Becali, a declarat, pentru firenzeviola.it, că nu ştie nimic despre interesul lui Napoli pentru atacantul român.

"Ziarele vorbesc mult, cum e normal în această perioadă, dar nu am avut niciun contact cu privire la Mutu. Conducătorii de la Napoli au numărul meu, iar eu am fost de curând acolo, dacă erau interesaţi mi-ar fi spus. Adrian Mutu nu este în raporturi bune numai cu Sinisa Mihajlovici, ci cu toţi oamenii de la Fiorentina", a spus Becali.

În schimb, cotidianul Corriere dello Sport a scris că Napoli a intensificat negocierile pentru achiziţionarea lui Mutu, încercând să-l cedeze la schimb pe fundaşul Fabiano Santacroce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici