Fiul lui Roman Abramovic, Arkadi, intenţionează să cumpere clubul ŢSKA Moscova

Arkadi Abramovic, fiul miliardarului Roman Abramovic, vrea să cumpere ŢSKA Moscova, informează Corriere dello Sport. Evgeni Ghiner, actualul proprietar al lui ŢSKA, trece prin dificultăţi financiare şi vrea să vândă.

290 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Roman Abramovic, Arkadi, intenţionează să cumpere clubul ŢSKA Moscova

Fiul lui Roman Abramovic, Arkadi, intenţionează să cumpere clubul ŢSKA Moscova

În vârstă de 24 de ani, Arkadi Abramovic este primul copil al patronului Chelsea. Şi acesta pare să-i calce urme lui Roman Abramovic. Potrivit presei internaţionale, Arkadi Abramovic vrea să cumpere ŢSKA Moscova. Tranzacţia ar urma să se ridice la aproximativ 300 de milioane de euro.

Evgeni Ghiner, actualul patron a clubului, este bun prieten cu Roman Abramovic, patronul lui Chelsea. Ghiner are însă probleme financiare, provocate mai ales din cauza conflictului din Ucraina - unde desfăşura mai multe afaceri cu energie. Arcadi Abramovic este dispus să-l ajute să scape de ŢSKA, mai ales este echipa lui favorită.

De altfel, Roman Abramovic a fost implicat în trecut la ŢSKA Moscova prin una dintre companiile sale. Cât despre Arkadi, ca şi tatăl său, are afaceri în industria gazelor naturale din Rusia, dar a investeşte şi în extragerea de minereuri în Australia. În urmă cu 7 ani, pe când avea doar 17 ani, a încercat să o cumpere pe FC Copenhaga, însă proprietarul de acolo a refuzat să vândă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici