Ion Crăciunescu: Mircea Lucescu a exagerat, va suporta consecinţe din partea FIFA

Brigada spaniolă care a oficiat meciul dintre Ucraina şi Turcia, condusă de Fernandez Borbalan, a influenţat decisiv soarta partidei, greşind la ambele goluri marcate de Yarmolenko, în minutele 18 şi 42, iar tehnicianul român a avut multe de spus la finalul primei partide pe banca Turciei.

546 afișări
Imaginea articolului Ion Crăciunescu: Mircea Lucescu a exagerat, va suporta consecinţe din partea FIFA

Ion Crăciunescu: Mircea Lucescu a exagerat, va suporta consecinţe din partea FIFA

”Sigur că trebuie să ne mai şi punem în pielea unui antrenor, mai ales când are dreptate. Mircea Lucescu a exagerat la un moment dat, dar va suporta consecinţe din partea FIFA. Totul va depinde de ce s-a scris în raport, dar este posibil chiar să fie suspendat un meci, deşi eu nu cred, mai ales că fazele sunt şi de partea sa.

Mai degrabă, eu cred că va primi o amendă foarte mare, asta da. N-a avut inspiraţie când s-a dus la arbitri, trebuia să aibă un comportament responsabil, cum se spune în regulament”, a precizat Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Finalul celor 90 de minute l-a prins foarte nervos pe Mircea Lucescu. După ce a discutat cu Andrei Şevchenko, antrenorul Ucrainei, şi i-a transmis că cele două goluri încasate nu au fost regulamentare, Lucescu şi-a îndreptat atenţia spre arbitrul David Fernandez Borbalan şi brigada sa. Un om din staff-ul său a vizionat pe telefonul mobil fazele invocate de turci, apoi Lucescu a luat dispozitivul şi a mers cu el direct la centralul iberic.

Chiar dacă Borbalan i-a făcut semn că nu are de gând să discute pe teren despre deciziile controversate luate, Lucescu nu a ţinut cont şi i-a reproşat lui Borbalan ambele faze din care echipa sa a primit gol: "Ofsaid şi penalty!", a strigat antrenorul român, făcând referire la primul gol al lui Yarmolenko, dar şi la o lovitură de la 11 metri pe care turcii nu au primit-o în minutul 75.

Pus în faţa unei situaţii neaşteptate, Borbalan s-a îndreptat spre vestiare şi a făcut semne că va continua discuţia acolo, dar insistenţele lui Lucescu au continuat, iar antrenorul român a continuat să protesteze vehement până au ajuns pe tunelul care duce spre cabine.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici