Florentino Perez: Zidane va fi un excelent consilier

Principalul favorit la funcţia de preşedinte a clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat, într-un interviu acordat presei spaniole, că fostul jucător francez Zinedine Zidane "va fi un excelent consilier", informează AFP

1 afișare

"Zidane va fi un excelent consilier al preşedintelui şi de asemenea un bun ambasador şi profesor pentru micii jucători de la şcola de fotbal", a afirmat fostul conducător al grupării madrilene din perioada 2000-2006, pentru cotidianul Marca.

După ce presa spaniolă a anunţat de mai multe zile că Zinedine Zidane şi Jorge Valdano vor face parte din staff-ul lui Florentino Perez, în cazul în care acesta din urmă va fi ales preşedintele Realului, fostul conducător al madrilenilor a precizat: "Aş fi încântat să pot conta pe amândoi".

Dacă cooptarea lui Zidane în viitoarea echipă managerială a lui Perez a fost confirmată, cea a lui Valdano nu este încă sigură. "Am vorbit cu Zidane şi el va fi consilierul preşedintelui. Ne va ajuta extrem de mult la capitolul imagine", a precizat Perez, la radio Cadena Ser.

De asemenea, fostul internaţional francez a recunoscut, la postul de radio Europe 1, că a avut o întrevederea cu Perez, legată de o cooptarea în staff-ul grupării din Madrid: "Sunt gata să facă ceva, asta este sigur! Am discutat, dar Perez este conştient că, dacă va fi ales, va avea foarte de multe lucruri de făcut".

Zidane, care va împlini 37 de ani la 23 iunie, s-a retras din activitatea de jucător profesionist în vara anului 2006.

Florentino Perez este aproape sigur că va fi desemnat preşedintele grupării Real Madrid încă de luni, înainte de 14 iunie, când este data oficială a alegerilor, deoarece este singurul candidat pentru acest post şi va fi numit direct, conform statutului clubului.

Perez a prezentat, joi, echipa sa management şi a promis transferul unor jucători "spectaculoşi", fără să furnizeze niciun nume, însă presa iberică a evocat numele fotbaliştilor Kaka (AC Milan) , Franck Ribery (Bayern), Cristiano Ronaldo (Manchester United) sau Xabi Alonso (Liverpool).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici