Florin Andone a reclamat o lovitură de la 11 metri în meciul cu Eibar: A fost o fază clară

Atacantul echipei Deportivo La Coruna, Florin Andone, a reclamat faptul că la meciul pierdut în deplasare cu Eibar, sâmbătă, scor 1-3, arbitrul nu a acordat un penalty pentru echipa sa la scorul de 2-1 pentru gazde.

341 afișări
Imaginea articolului Florin Andone a reclamat o lovitură de la 11 metri în meciul cu Eibar: A fost o fază clară

Florin Andone a reclamat o lovitură de la 11 metri în meciul cu Eibar: A fost o fază clară

"În primele 15 minute am jucat foarte slab (n.red. - Eibar conducea deja cu 2-0 după un sfert de oră de joc), iar ei au fost foarte buni. E dificil să revii de la 0-2 contra unei echipe care joacă bine pe teren propriu, dar am reuşit să dăm o replică bună şi am redus din diferenţă până la pauză. Sunt mulţumit de atitudinea echipei pentru că nu am renunţat la luptă până la final, însă sunt dezamăgit de numeroasele ocazii pe care le-am ratat. Toţi am greşit, suntem toţi în aceeaşi barcă, pierdem sau câştigăm împreună. Vom încerca să jucăm mai bine şi să câştigăm următorul meci. Nu trebuie să dăm neapărat vina pe arbitru, cu excepţia fazei penalty-ului din minutul 50, care, după părerea mea, a fost clară", a declarat Andone.

În urma acestui rezultat, Eibar este pe locul 9 în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Deportivo ocupă poziţia a 16-a, cu 19 puncte. Deportivo se află la şase puncte de zona retrogradabilă. În runda următoare, echipa lui Florin Andone va juca, pe teren propriu, cu Real Betis, formaţia la care se află fundaşul Alin Toşca. Meciul se va disputa vineri, 3 februarie, de la 21:45.

În 20 de meciuri jucate în campionat pentru Deportivo, Andone a marcat şapte goluri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici