Florin Bercean, cel mai bun antrenor la judo feminin, din Europa

Uniunea Europeană de Judo (EJU) a acordat premiile anuale, printre care se numără şi cel pentru antrenorul Florin Bercean, care a fost desemnat cel mai bun antrenor la feminin, din 2010.

137 afișări
Imaginea articolului Florin Bercean, cel mai bun antrenor la judo feminin, din Europa

Florin Bercean, cel mai bun antrenor la judo feminin, din Europa (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Florin Bercean a fost premiat pentru succesul înregistrat cu sportivele sale în 2010. La Campionatul European, Alina Dumitru şi Corina Căprioriu au cucerit medaliile de aur, la Campionatul Mondial, Alina Dumitru a câştigat medalia de bronz", se arată în comunicatul EJU.

România mai are un premiu în panoplie, oferit de EJU cu această ocazie, la Kata, prin duo-ul Iulian Surlă-Aurelian Fleisz, împărţit cu italienii Daniele Mainenti-Andrea Faccioli.

Premiul de cel mai bun judoka al anului 2010 a revenit grecului Ilias Iliadis, respectiv Lucie Decosse (Franţa), cea mai bună echipă a fost desemnată cea a Olandei (feminin), iar cel mai bun antrenor la masculin în acest an a revenit tehnicianului francez Benoit Campargue.

În total, forul european de profil a oferit 18 premii, ceremonia având loc duminică seara, la Kiev, cu ocazia Congresului Ordinar al EJU, în prezenţa preşedintelului IJF, Marius Vizer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici