Florin Bratu: Nu ne-a ieşit absolut nimic în această seară. Am fost moi, nu am avut agresivitate

Antrenorul echipei Dinamo, Florin Bratu, s-a declarat dezamăgit de evoluţia formaţiei sale, care a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Juventus Bucureşti.

1 afișare

"Nu ne-a ieşit absolut nimic în această seară. Am fost moi, nu am avut agresivitate. În prima repriză nu am reuşit să ducem mingea în faţa porţii, iar lucrul acesta ne-a costat. Am fost taxaţi de o echipă care a ştiut ce a vrut şi a obţinut victoria. Spre final, am riscat mai mult, pentru că voiam să câştigăm acest meci, dar acesta este Dinamo în momentul de faţă. Vom vedea ce jucători îşi doresc să rămână la Dinamo, care înţeleg la ce club se află. În următoarele etape, vom evalua situaţia", a afirmat Bratu, la Telekom Sport.

Antrenorul în vârstă de 38 de ani a mai spus că jucătorii săi nu au avut atitudinea pe care şi-o dorea de la ei: "Am jucat cu patru jucători sub 21 de ani, încercăm să dăm credit şi tinerilor, însă trebuie să fie mai responsabili, pentru că suntem la un club mare, unde trebuie să ai atitudine. Noi, cel puţin în prima repriză, nu am avut".

Dinamo a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), de formaţia Juventus Bucureşti, în etapa a treia din play-out-ul Ligii 1. În urma acestei victorii, prima obţinută în deplasare în acest sezon al Ligii 1, Juventus Bucureşti a acumulat 13 puncte şi a urcat pe poziţia de baraj, locul 6, la un punct avans de Sepsi şi la două de Gaz Metan, care ocupă acum ultimul loc. Dinamo rămâne lider în play-out, cu 23 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici