Florin Halagian, numit director tehnic şi manager general al clubului Gloria Bistriţa

Florin Halagian a fost numit director tehnic şi manager general al clubului Gloria Bistriţa, el începând munca de sâmbătă, când s-a alăturat echipei la Piatra Neamţ pentru meciul cu Ceahlăul, din etapa a VII-a a Ligii I.

63 afișări
Imaginea articolului Florin Halagian, numit director tehnic şi manager general al clubului Gloria Bistriţa

Florin Halagian, numit director tehnic şi manager general al clubului Gloria Bistriţa (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Încă de la începutul sezonului am dorit să existe un om cu experienţă în stafful tehnic. De aceea, l-am numit pe Constantin Cârstea. Având în vedere problemele de sănătate cu care se confruntă acesta, am discutat cu Florin Halagian, care a acceptat să devină director tehnic şi manager general cu puteri depline. Restul staff-ului va rămâne neschimbat: Sandu Tăbîrcă - antrenor principal, Cristian Coroian şi Sandu Negrean - antrenori secunzi. După acest meci, Florin Halagian, Sandu Tăbîrcă şi restul staff-ului vor stabili programul de pregătire ulterior, în vederea meciurilor următoare, începând cu partida de Cupă cu Dunărea Giurgiu. Va fi o colaborare spre binele echipei, sper să facă treabă bună împreună", a declarat pentru site-ul oficial al grupării bistriţene preşedintele clubului Gloria, Jean Pădureanu.

Florin Halagian, în vârstă de 70 de ani, a antrenat echipe precum FC Argeş, Steaua Bucureşti (1984-1985), Universitatea Craiova (1985), Dinamo Bucureşti (1991-1994), FC Naţional (1995-1997), FC Braşov (2000) şi Ceahlăul Piatra Neamţ (2000).

În prima ligă a stat pe banca tehnică în 862 de partide de-a lungul a 31 de sezoane, obţinând 422 de victorii, 175 de remize şi 265 de înfrângeri. În ultimii ani a fost director tehnic al loturilor naţionale de juniori, observator de joc şi a făcut parte din Comisia Tehnică a FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici