Florin Manea: Atmosfera la Rapid e sumbră, nu sunt bani şi toată lumea e supărată

Agentul de jucători Florin Manea a declarat, joi, că atmosfera la FC Rapid, grupare aflată în insolvenţă, este sumbră, precizând că toţi jucătorii şi angajaţii sunt supăraţi de lipsa banilor.

211 afișări
Imaginea articolului Florin Manea: Atmosfera la Rapid e sumbră, nu sunt bani şi toată lumea e supărată

Florin Manea: Atmosfera la Rapid e sumbră, nu sunt bani şi toată lumea e supărată (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Atmosfera la Rapid e sumbră. Am venit şi am stat de vorbă cu băieţii să văd dacă pot să ajut cu ceva. Dar se pare că deocamdată nu am cu ce. Lipsa banilor normal că afectează şi toată lumea e supărată. Eu aş vrea să ajut să vină jucători la Rapid, nu să plece. Dar deocamdată nu e nimic, nu se ştie ce se întâmplă. Unde nu sunt bani... Jucători care vor să vină la Rapid mai sunt din fericire. Nu ştiu de ce vor să vină aici, poate pentru spiritul şi sufletul acestei echipe", a spus Manea la ieşirea din baza sportivă Pro Rapid.

Florin Manea a afirmat că un fost jucător rapidist i-a propus în glumă să cumpere gruparea giuleşteană. "Chiar vorbeam cu un fost jucător al Rapidului, venise cu o idee, să cumpărăm Rapidul. Şi i-am zis să stea liniştit că nu avem atâţia bani. Daniel Niculae era unul dintre cei cu care vorbeam acolo, dar nu el a venit cu ideea asta", a explicat Manea.

Agentul este de părere că George Copos este în continuare proprietarul clubului Rapid. "Eu nu ştiu al cui e clubul Rapid. Eu vin aici la Pro Rapid şi sincer, cred că e tot al domnului Copos. Văd mulţi oameni care au colaborat cu dânsul de-a lungul timpului care sunt încă pe aici", a precizat agentul de jucători.

Referitor la demiterea antrenorului Marian Rada, Florin Manea a precizat că acesta ar trebui să facă parte din planurile de viitor ale conducerii clubului. "Marian Rada nu mi se pare normal să fie demis. Până la urmă e un rapidist, a fost atâţia ani alături de club, a trecut prin atâtea probleme. Marian Rada ar trebui să facă parte din planurilor noilor acţionari", a mai spus Florin Manea.

Antrenorul Marian Rada a fost demis, miercuri, din funcţia de antrenor principal al echipei Rapid, în locul său fiind numit secundul Sandu Tăbârcă. După această decizie a conducerii, fotbaliştii au refuzat să participe la antrenament solicitând revenirea lui Rada la conducerea tehnică şi plata restanţelor salariale.

Fotbaliştii rapidişti nu s-au antrenat nici joi dimineaţă, ei părăsind baza sportivă Pro Rapid la scurt timp după încheierea şedinţei cu suporterii şi acţionarul Nicolae Cristescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici